Kuinka vaihdan laitteen väriohjelmaa?

Tekijä Themo Support, Muokattu Wed, 01 Feb 2023 klo 12:55 PM tekijä Themo Support

Kun laite noudattaa Älyohjelmaa, Themo osoittaa eri väreillä pörssisähkön hinnan muutoksia tuleville tunneille.Muuttaaksesi väriohjelmaa, avaa Themo-mobiilisovellus ja valitse laite, jonka väriasetuksia haluat muuttaa aloitussivulta.

Huonenäkymässä klikkaa oikean yläkulman Asetukset -kuvaketta.

Valitse Lights and Color Scheme menuvalikosta. Täältä voit valita eri väriohjelmat merkitsemään sähkön hintaa. Voit myös sammuttaa valot laitteesta kokonaan.

Valitse väriteema luettelosta ja napsauta Tallenna valinta -painiketta. Mobiilisovelluksen käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

• Themo (oletus) - Sininen väri merkitsee matalaa ja violetti korkeaa sähkön hintaa.
  • Vihreästä punaiseen - Vihreä väri merkitsee matalaa ja punainen korkeaa sähkön hintaa.
  • Sinisestä punaiseen - Sininen väri merkitsee matalaa ja punainen korkeaa sähkön hintaa.
  • Näytä valot vain hinnan ollessa korkea -vaihtoehto sammuttaa valon kun hinta on matala, ja valo syttyy hinnan ollessa korkea (violetti väri).

Voit luoda oman personoidun väriohjelman Themo webapplikaation kautta.

Valittu väriohjelma näkyy myös sähkön hinta -näkymässä mobiilisovelluksessa.

Huom! Uuden väriohjelman päivittymisessä voi kestää jopa 1 tunti.