Kuinka muutan lämpötilaa manuaalisesti?

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 13 Oct 2022 klo 04:24 PM tekijä Themo Support

Käsikäyttöinen ohjaaminen (BOOST)

Voit muuttaa lattiasi lämpötilaa väliaikaisesti muuttamatta älyohjelmaa.

Mobiilisovelluksen kautta:

Paina lämpötilan kohdalta päästäksesi Manual-tilaan

Käytä liukuvalitsinta valitaksesi lämpötilan pyynnin käsikäyttöiselle lämmitykselle, johon termostaatti pyrkii ja jossa lämpötila tulee lopulta pysymään. Poistuaksesi näkymästä klikkaa Set. Tämä vahvistaa asetukset ja palauttaa sinut huonenäkymään.

Tämän jälkeen huonenäkymässä näet, että laite on käsikäyttöisessä toiminnassa ja lämpötilalukema merkitsee lämpötilan pyyntiä, johon termostaatti pyrkii. Lämpötilan pyynnin lukeman alapuolella näet senhetkisen lämpötilan.

Voit lopettaa käsikäyttöisen tilan painamalla End manual control -painiketta, joka palauttaa laitteen viimeisimpään aktiiviseen älyohjelmaan.

Laitteen kautta:

Koskettamalla Themoa, voit valita eri tilojen väliltä. Oletuksena, Themon valojen väri on violetti, joka merkitsee sitä, että laite noudattaa Älyohjelmaa. Käsikäyttöisen ohjaamisen (Manual) aikana LED-valot merkitsevät asetettua lämpötilan pyyntiä. OFF-tilassa valot sammuvat kokonaan.

Huom! Voit sammuttaa valot kokonaan mobiilisovelluksen kautta.

Kun laite on älyohjelma-tilassa, LED-valot merkitsevät sähkön hintaa. Halutessasi voit muuttaa valoasetuksia Themo mobiilisovelluksesta.

Käytä painiketta vaihtaaksesi toimintatilaa. Paina valitaksesi Manual-tila, ja voit nostaa haluttua lämpötila-asetusta laitteesta. Manual-tilassa Themon valo on kirkas ja yksivärinen.

Pidä painiketta pohjassa nostaaksesi lämpötilan pyyntiä manual-tilassa. Themon värit muuttuvat kuvan mukaisesti:

Vapauta painike valitaksesi halutun lämpötilan pyynnin.

Avaa Themo app nähdäksesi, mitkä värit täsmäävät lämpötilan pyynnin numeerisiin arvoihin. Kun poistut manual-tilasta, Themo muistaa viimeksi valitun lämpötilan pyynnin. Seuraavalla kerralla, kun käsikäyttöinen ohjaus otetaan käyttöön, Themo palauttaa viimeisimmän lämpötilan pyynnin.