Kuinka yhdistän Themon Wi-Fiin iOS -laitteella?

Tekijä Themo Support, Muokattu Wed, 01 Feb 2023 klo 03:12 PM tekijä Themo Support

Kun olet lisännyt uuden laitteen ja antanut sille nimen, sinut ohjataan konfiguroimaan Themosi Wi-Fi -asetukset.

Huom! Jo olemassa olevan laitteen Wi-Fi -asetuksiin pääset valitsemalla aloitusruudusta laitteen, menemällä Asetuksiin (hammasrattaan kuva), valitsemalla Konfiguroi laite ja valitsemalla sitten WiFi -asetukset.

Themo vaatii internetyhteyden, jotta kaikki sen toiminallisuudet ovat käytössäsi. Yhdistääksesi Themon kotisi WiFiin, seuraa ruudulla näkyviä ohjeita.

Huom! Varmista, että kotisi WiFin nimi sekä salasana ovat kätesi ulottuvilla ennen jatkamista.

Mene laitteesi kotiruutuun ja avaa laitteesi Asetukset.

Laitteen Asetuksista valitse WiFi -asetukset. Mene valikkoon, jossa kaikki saatavilla olevat WiFi-yhteydet ovat lueteltuina.

Yhdistä WiFi-verkkoon, joka on nimetty 'Themo_xxxxxx' -tapaan. Tämä on väliaikainen Themon lähettämä yhteys. Jos olet asentamassa useita termostaatteja, niin pidä huoli, että vain yksi Themo on virroissa kerrallaan välttääksesi sekaannusta

Huom! Yhdistät verkkoon, jossa ei ole internetyhteyttä. Jotkut iOS -versiot saattavat katkaista yhteyden varoittamatta. Välttääksesi tämän, ota pois käytöstä laitteesi mobiilidata yhdistettyäsi Themon omaan WiFiin. Kysyttäessä yhteyden jatkamista, valitse kyllä. Jos käytössäsi on VPN, kytke se pois päältä konfiguroinnin ajaksi.

Kun yhteys on muodostettu, palaa Themo-appiin. Jos yhteys on muodostettu onnistuneesti, niin WiFi -symboli muuttuu vihreäksi ja voit jatkaa Themon käyttöönottoa.

Seuraavassa vaiheessa valitse kotisi WiFin nimi listasta ja syötä kotisi WiFin salasana.

Huom! Kotisi WiFin nimen tulee olla näkyvillä, jotta Themo pystyy havaitsemaan sen.

Jos et näe kotiverkkosi nimeä listalla, niin varmista, että kotisi WiFin nimi on julkinen ja yhteys on saatavilla paikassa, mihin Themo asennettaan.

Kun WiFin nimi ja salasana on onnistuneesti syötetty ja tallennettu, niin Themo lakkaa lähettämästä sen omaa WiFi-yhteyttään ja voit yhdistää takaisin kotisi WiFiiin. Laitteen näkymiseen online-tilassa Themo-appissa voi mennä noin minuutti.

Kaikki valmista! Voit nyt palata Themo-appiin ja aloittaa aikataulujen luomisen ja laitteesi hallinnoinnin.

Lisää apua ja vinkkejä ongelmatilanteissa löydät seuraavan linkin takaa: