Kuinka aktivoin ja asetan jäätymisen eston lämpötilan?

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 31 Jan 2023 klo 11:31 PM tekijä Themo Support

Jäätymisen esto -ominaisuutta voidaan käyttää suojelemaan kotiasi jäätäviltä lämpötiloilta talvisaikaan. Kun jäätymisen esto on aktivoitu, niin Themo ylläpitää minimilämpötilaa sen toimintatilasta huolimattaTämä tarkoittaa sitä, että jäätymisen eston minimilämpötila pysyy valittuna silloinkin, kun Themo on OFF-tilassa tai on menettänyt internet-yhteyden Älyohjelma-tilassa.

Aktivoidaksesi ja asettaaksesi jäätymisen eston lämpötilan, avaa Themo mobiilisovelluksesta Huonenäkymä laitteesta, jota haluat säätää, ja valitse sitten Asetukset. Valitse tämän jälkeen Jäätymisen Esto.

Jäätymisen eston lämpötila voidaan asettaa 5-12 celsiusasteen välille. Kun haluamasi lämpötila on valittu, klikkaa Aseta Jäätymisen Esto -painikketta.

Voit tarkastaa valitun jäätymisen eston lämpötilan valitun laitteen huonenäkymästä.