Tukeeko Themo Smart Home -alustan integraatioita?

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 13 Oct 2022 klo 02:49 PM tekijä Themo Support

Tuki älykoti-integraatioille, kuten Google Smart Home ja Home Assistant -palveluille, on mukana kehityssuunnitelmassamme, mutta juuri nyt emme voi ilmoittaa tarkkaa julkaisuajankohtaa. Julkaisemme uudistuksen ohjelmistopäivityksen muodossa, joten kaikki käyttäjät saavat uudistuksen käyttöönsä ilman Themo -termostaatin vaihtamista.