Themo för takvärmare, varmvattenberedare, värmepumpar och radiatorer?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

Elektrisk takvärmare - Themo har en luftsensor och fungerar med takvärmare.

Vattenkokare - du behöver Themo Prisomkopplare. Förfrågningar om detta kan göras till info@themo.io eller olika online-återförsäljare.

Vattenburen golvvärme  - om du har 220V väggmonterade termostater kan du ersätta dem med Themo. Themo fungerar inte med ett 24V-system eller batteridrivet system. Prisoptimeringen fungerar inte lika exakt som i det elektriska golvvärmesystemet eftersom Themo styr vattencirkulationen. Den faktiska elförbrukningen görs av luft/vatten-värmepumpen eller markvärmepumpen och det finns alltid en viss tröghet innan den upptäcker ett behov av att börja förbruka el.

Radiatorer - Om en rumstermostat är ansluten till rummet för att styra kontaktorerna som går till radiatorerna, kan termostaten ersättas med Themo.