Stöder Themo integrationer med Smart Home-plattformar?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

Integration med plattformar för smarta hem, som Google Smart Home och Home Assistant, finns med på vår utvecklingsplan, men just nu kan vi inte ange något datum när vi faktiskt kommer att lansera detta. Men när vi lanserar den kommer det att ske via en mjukvaruuppdatering. Därför kan alla våra befintliga användare få den möjligheten utan att byta ut Themo-termostaten.