Så här tar du bort ditt Themo-konto

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

Vi förstår att din integritet och kontroll över dina uppgifter är viktiga. Om du vill radera ditt Themo-konto, vänligen följ stegen nedan. Observera att om du raderar ditt konto kommer vissa typer av uppgifter att tas bort permanent, medan andra kan komma att sparas under en viss tid.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Steg för att ta bort ditt Themo-konto

Steg 1: Öppna appen och navigera till Profilinställningar > Mitt konto

• Kontrollera att du är inloggad med rätt konto och att uppgifterna är korrekta.

Steg 2: Ta bort konto

• Välj alternativet Radera konto
  • Bekräfta radering av konto

Du kommer automatiskt att loggas ut efter att kontot har raderats!

Typer av data som raderats

När ditt Themo-konto raderas tas följande typer av data vanligtvis bort permanent:

• Personlig information: Namn, e-postadress och andra personuppgifter som du angav när du skapade kontot.
  • Användningsdata: Information om dina interaktioner i appen, enheter som du har skapat och alla insamlade mätdata för sådana enheter.

Typer av data som lagras och lagringstid

Vissa uppgifter kan sparas under en viss tid av juridiska eller operativa skäl:

• Anonym användningsdata:

• Aggregerade och anonymiserade uppgifter kan sparas för analytiska ändamål men kommer inte att kopplas till dina personuppgifter.
    • Bevarandetid: 90 dagar.
  • Säkerhetskopior:

• Säkerhetskopior av dina uppgifter kan sparas under en begränsad tid för att säkerställa tjänstens integritet.
    • Bevarandetid: 30 dagar.