Tehdasasetusten palauttaminen ja Wi-Fi konfiguraatio

Tekijä Themo Support, Muokattu Ti, 13 Elo klo 5:46 PM tekijä Themo Support

Wi-Fi-verkon nollaaminen ja yhteyden muodostaminen uudelleen voi olla tarpeen esimerkiksi, jos vaihdat Wi-Fi-reititintä tai langattoman verkon asetukset muuttuvat (esimerkiksi Wi-Fi-nimi ja/tai salasana). Lisäksi tämä voi olla tarpeen, jos muutat asuntoon, jossa on edellisen asukkaan asentama Themo.

Huom! Jos aiot muuttaa, älä nollaa Themoa itse, vaan anna uuden asukkaan tehdä se! Kun kytket Wi-Fi-verkon pois päältä, Themoa ei voi enää ohjata langattomasti.

Jos asennat täysin uuden Themon, aloita asentamalla mobiilisovellus ja lisää uusi laite sovelluksesta. Suorita konfigurointi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

1. Nollaa

1) Aseta Themo manuaalisesti Off -tilaan

2) Pidä Mode-painiketta painettuna noin 15 sekunnin ajan.

a. Huonetermostaatti vilkkuu sinistä valoa ja siirtyy sitten konfigurointitilaan (valkoinen/punainen valo vilkkuu).

b DIN-kiskoon asennetussa termostaatissa näkyy teksti "RESET", jota seuraa teksti "CONFIGURATION".

2. Konfigurointi

1. Varmista, että Themo on konfigurointitilassa.  Tämä tarkoittaa, että Themo näyttää Wi-Fi-verkkonsa (esim. "Themo-xxxxxx") ja sallii uudet yhteydet.

2. Avaa mobiilisovellus

3. Määritä Themo (1) olemassa olevaa sijaintia varten (esimerkki alla "Olohuone") tai (2) lisää kokonaan uusi laite (uusi sijainti tai huone).

4. Kun konfiguroit olemassa olevaa sijaintia, Huone-näyttö näyttää alla olevan kaltaiselta. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta

5. Valitse Määritä laite

6. Noudata hakemuksen ohjeita

7. Harmaa Wi-Fi-kuvake muuttuu vihreäksi, kun olet yhdistänyt mobiililaitteesi Themon omaan "paikalliseen" Wi-Fi-yhteyteen (esim. "Themo-xxxxxxxx"). Tämän avulla voit syöttää oman langattoman verkon salasanasi Themolle.

8. DIN-termostaateissa termostaatti kysyy lattia-anturin vastusta (ohmia). Tarkista, onko lattia-anturin vastus merkitty sähköiseen ohjauspaneeliin. Jos ei, ota meihin yhteyttä support@themo.io.