Återställning och Wi-Fi-konfiguration

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

Det kan vara nödvändigt att återställa och återansluta till Wi-Fi-nätverket, t.ex. om du byter Wi-Fi-router eller om inställningarna för det trådlösa nätverket ändras (t.ex. Wi-Fi-namn och/eller lösenord). Dessutom kan detta vara nödvändigt om du flyttar in i en lägenhet med en Themo installerad av den tidigare hyresgästen.

Obs! Om du planerar att flytta ska du inte återställa Themo själv, utan låta den nya hyresgästen göra det! När du stänger av Wi-Fi-nätverket kan Themo inte längre styras trådlöst.

Om du installerar en helt ny Themo börjar du med att installera mobilappen och lägger till en ny enhet från appen. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra konfigurationen.

1. Återställning

1) Ställ in Themo manuellt till Off Mode

2) Håll Mode-knappen intryckt i ca 15 sekunder

a. Rumstermostaten blinkar med en blå lampa och går sedan in i konfigurationsläge (vit/röd lampa blinkar).

b Termostaten som är monterad på en DIN-skena visar texten "RESET", följt av texten "CONFIGURATION".

2. Konfiguration

1. Kontrollera att din Themo är i konfigurationsläge .  Detta innebär att Themo visar sitt Wi-Fi-nätverk (t.ex. "Themo-xxxxxx") och tillåter nya anslutningar

2. Öppna mobilappen

3. Konfigurera Themo för en (1) befintlig plats (exempel nedan "Olohuone") eller (2) lägg till en helt ny enhet (ny plats eller nytt rum).

4. När du konfigurerar en befintlig plats ser skärmen Room ut som nedan. Tryck på ikonen Inställningar i det övre högra hörnet

5. Välj Konfigurera enhet

6. Följ instruktionerna i ansökan

7. Den grå Wi-Fi-ikonen blir grön när du har anslutit din mobila enhet till Themos eget "lokala" Wi-Fi (t.ex. "Themo-xxxxxx"). Detta gör att du kan ange ditt eget lösenord för trådlöst nätverk för Themo.

8. För DIN-termostater frågar termostaten efter golvgivarens motstånd (ohm). Kontrollera om golvgivarens resistans är markerad på den elektriska kontrollpanelen. Om inte, vänligen kontakta oss support@themo.io.