Golvets säkerhetstemperatur

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

Obs! Funktionen för säkerhetstemperatur är endast tillgänglig om golvsensorn är ansluten.

När Themo mäter en golvtemperatur som är högre än säkerhetstemperaturen kommer all uppvärmning att tvingas stoppas. Themo väntar i 15 minuter. Om golvtemperaturen har sjunkit under säkerhetstemperaturen vid den tidpunkten, kommer värmesystemet att kunna återgå till drift.

Funktionen för säkerhetstemperatur fungerar i alla lägen - schemalagt och manuellt läge. Även i Off-läge, när frostskydd är aktiverat och för hög temperatur har ställts in (högre än säkerhetstemperaturen)

Inställning av säkerhetstemperatur

1. Öppna mobilappen och navigera till Enhet > Inställningar > Konfigurera enhetSäkerhet Temperatur
  2. Använd scroll för att välja nytt temperaturvärde
  3. Spara ändringar

Det är viktigt att notera att temperaturen på är unik för varje våningsplan. För att få rätt värde för ditt golv rekommenderar vi att du kontaktar tillverkaren av golvmaterialet . För parkettgolv och laminatgolv på är säkerhetstemperaturen i allmänhet cirka 27-29°C. För klinkergolv är dock säkerhetstemperaturen normalt 29°C eller högre. Genom att ställa in rätt säkerhetstemperatur kan du se till att ditt golvvärmesystem fungerar säkert och effektivt.