Är Themo rätt lösning för ett golvvärmesystem som reagerar långsamt?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

Ja, för att spara energi med mindre responsiva golvvärmesystem och för att undvika onödigt höga inomhustemperaturer vid varma utomhustemperaturer tar Themo hänsyn till information som aktuella väderprognoser och byggnadens unika egenskaper. På så sätt lär sig Themo hur din golvvärme reagerar och anpassar värmen därefter.