Katon tai lattian lämpötila on liian korkea!

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Sep 2021 klo 07:47 PM tekijä Themo Support

1. Tarkista etupaneelin pinnit ja käynnistä laite uudelleen kytkemällä virta ON/OFF. DIN-kiskoon asennetun Themon kohdalla, käytä laitteen virtakytkintä alhaalla sähkökaapista.

2. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen, tarkkaile laitteen toimintaa 30 minuutin ajan.

Alkaako lämpötila laskea? Jos kyllä, niin ongelma on ratkaistu. Jos ei, niin olethan yhteydessä  yhteydessä tukeen: support@themo.io