Themon LED -valoympyrä vilkkuu valkoisena, mitä tämä tarkoittaa?

Tekijä Themo Support, Muokattu Fri, 01 Oct 2021 klo 01:20 PM tekijä Themo Support

LED -valoympyrä vilkkuu valkoisena (tietyt versiot punaisena), kun Themo on menettänyt yhteyden Wi-Fi -reitittimeen.

Korjataksesi ongelman, kokeile seuraavaa:

1) Varmista, että internet-yhteys on saatavilla verkossa, johon Themo on yhdistetty

2) Kytke Themon virta pois sulakekaapista

3) Käynnistä Wi-Fi -reititin uudelleen

4) Kytke Themon virta päälle sulakekaapista

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä tukeen chatin tai sähköpostin kautta: support@themo.io

Themon LED -valoympyrä on jatkuvasti valkoinen, mitä tämä tarkoittaa?