Skickar systemet data till en server när det används?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

För att styra uppvärmningen med hänsyn till väderprognosen och byggnadens egenskaper krävs en hög datorkraft som överstiger den som vanliga datorer och smartphones har. Därför överförs vissa data på ett säkert sätt mellan Themo-enheten och de kraftfulla Themo-servrarna som utför dessa beräkningar.

Themo skickar kontinuerligt information om golvtemperatur och strömförbrukning till servrarna när den används (oavsett Themo-läge) med 1 minuts intervall. Datautbyte med servrar sker krypterat.