Jag har Themo DIN installerat och appen visar att den är frånkopplad. Vad innebär det och vad kan man göra?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Ons, 18 sep. vid 4:11 F.M. efter Themo Support

Har du problem med att din Themo DIN-enhet visas som frånkopplad/offline i mobilappen? Olika faktorer kan bidra till detta problem.

Om du tidigare har anslutit och använt din enhetfinns det flera andra skäl till varför appen nu kan visa att enheten är frånkopplad. Här är några sätt på vilka du kan lösa problemet:

1. Se till att det finns en internetanslutning där Themo finns:

• Kontrollera om andra enheter på samma plats har en stabil internetanslutning. Om inte, kontrollera att routern är strömförsörjd och återställ routern. Detta löser vanligtvis ett tillfälligt problem med internetanslutningen.
    • Kontrollera att Themo befinner sig inom räckvidden för ditt Wi-Fi-nätverk. För att förbättra Wi-Fi-täckningen ska du se till att routern är centralt placerad, upphöjd från golvet och på avstånd från väggar, hinder och annan elektronik. Läs mer om detta.
  2. Om internetanslutningen fungerar ska du kontrollera att strömförsörjningen till din enhet fungerar .

• Tryck på MODE-knappen för att kontrollera om enheten reagerar.

3. Om strömmen är tillgänglig för enheten, försök då starta om din enhet från kretsbrytarboxen:

• Leta reda på kopplingsdosan.

• Identifiera strömbrytaren som motsvarar Themo och stäng av den. Detta bryter effektivt strömförsörjningen till din enhet.
    • Vänta i ca 10 sekunder innan du slår på den igen.
    • Slå på strömbrytaren som motsvarar Themo för att återställa strömmen.
    • Themo startar upp och försöker återansluta till Wi-Fi-nätverket.
    • After restarting the device it may take Themo a few minutes to connect to our servers

Om du håller på att konfigurera din enhet, se till att följa dessa riktlinjer:

Om du inte kan lösa problemet omedelbart eller om det inte finns någon anslutning kan du alltid styra värmen manuellt på dina enheter.

Om problemet kvarstår efter att du har följt dessa steg, kontakta vårt supportteam för ytterligare hjälp på support@themo.io.

Mer information: