How to change the colour scheme of a WALL device?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Lör, 24 aug. vid 9:46 E.M. efter Themo Support

Håll ett öga på elpriset med Themo LED-display. Themo kan ändra sin färg baserat på elpriser i realtid. Nu kan du se när elen är som dyrast och anpassa dina energikrävande hushållsaktiviteter därefter.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Introduktion till prisfärgschema.

När din Themo är i schemaläge visar LED-displayen färgschemat för elpriset. Themo LED-cirkeln är uppdelad i tre zoner. Varje zon, med början från vänster , visar färgerna på elpriserna för den aktuella timmen och de kommande 2 timmarna. Se illustrationen nedan.

LED-lampan visar linjära färggradienter mellan det dagliga lägsta och det dagliga högsta spotpriset på el. Detta innebär att färgerna beräknas för varje dag och kan skilja sig åt beroende på de dagliga  spotpriserna på el.

Från mobilappen är det möjligt att ändra färgerna i detta schema för varje enhet. För närvarande är det inte möjligt att ha mer kontroll över färgschemat, till exempel att välja egna priströsklar för olika färger.

Ändring av färgschema

1. Öppna mobilappen och navigera till Enhet > Inställningar > Färgschema
  2. Välj att antingen redigera det aktuella schemat eller välj ett av de färdiga färgschemana.
  3. Du kan använda färgväljaren för att justera både färgmarkören för lägsta pris och färgmarkören för högsta pris genom att klicka på knappen Edit.
  4. När du är nöjd med färgschemat använder du set-knappen för att spara schemat.
  5. Ändringar ska synas på enheten omedelbart.

Notera!  Om den svarta färgen används i schemat innebär det att ljusstyrkan i färgen dämpas.