How to change the colour scheme of a WALL device?

Tekijä Themo Support, Muokattu La, 24 Elo klo 9:44 PM tekijä Themo Support

Pidä silmällä sähkön hintaa Themo LED-näytön avulla. Themo voi muuttaa väriään reaaliaikaisesti sähkön hinnan mukaan. Nyt näet, milloin sähkö on kalleinta, ja voit mukauttaa energiaintensiiviset kotitaloustoimintasi sen mukaisesti.

SISÄLLYSLUETTELO

Johdanto hinnoittelun värimaailmaan.

Kun Themo on ajastustilassa, LED-näytössä näkyy sähkön hinnan värimaailma. Themo LED -ympyrä on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen. Kullakin vyöhykkeellä vasemmalta alkaen näkyy kuluvan tunnin ja seuraavien kahden tunnin sähkönhintojen värit. Katso alla olevaa kuvaa.

LED näyttää lineaarisen värisävyn päivittäisen sähkön minimi- ja maksimipistehinnan välillä. Tämä tarkoittaa, että värit lasketaan jokaiselle päivälle, ja ne voivat vaihdella päivittäisten sähkön spot-hintojen mukaan  .

Mobiilisovelluksesta on mahdollista muuttaa tämän järjestelmän värejä kunkin laitteen osalta. Tällä hetkellä ei ole mahdollista hallita värimaailmaa tarkemmin, esimerkiksi valita omia hintakynnyksiä eri väreille.

Muuttuva värimaailma

1. Avaa mobiilisovellus ja siirry kohtaan Laite > Asetukset > Värimaailma.
  2. Voit joko muokata nykyistä järjestelmää tai valita jonkin valmiista värimalleista.
  3. Voit käyttää värivalitsinta sekä alhaisimman hinnan että korkeimman hinnan värimerkin säätämiseen napsauttamalla Muokkaa-painiketta.
  4. Kun olet tyytyväinen värimaailmaan, voit tallentaa sen set-painikkeella.
  5. Muutosten pitäisi näkyä laitteessa välittömästi.

Huom!  Jos järjestelmässä käytetään mustaa väriä, se tarkoittaa, että värin kirkkautta himmennetään.