Rekommenderad kontaktor för Themo T700DIN

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:03 E.M. efter Themo Support

- Reläer, kontaktorer, fläktar, motorer och andra induktiva belastningar kan ge upphov till spänningsspikar när belastningen stängs av. Dessa spänningsspikar är tillräckligt starka för att skada Themo och orsaka otillförlitlighet. En RC Snubber måste installeras över lasten för att minska dessa spikar. RC-snubbern installeras mellan lastens fas och neutralledare (L Load och N Load på Themo, A1 och A2 på kontaktorn).

En lämplig RC-snubber hittar du här: https://www.kotiautomaatiokauppa.fi/fi/tuote/shelly-rc-snubber

- kallade "tysta" kontaktorer är mindre benägna att orsaka problem, eftersom de vanligtvis har liknande elektronik inbyggd. Det kan dock finnas undantag.

Hager ESC/ETC425S; ESC/ETC225S och ABB ESB16-20N kontaktorer har testats för att fungera utan RC-snubber.

Se även:
Allmänna instruktioner för Themo Prisbrytare