Miksi Themolle lähetetyn kommenon ja lämmityksen aikataulun muuttumisen välillä on viive?

Tekijä Themo Support, Muokattu Mon, 04 Oct 2021 klo 04:25 PM tekijä Themo Support

Kun lämmityksen aikataulua muutetaan mobiilisovelluksesta tai web-applikaatiosta, SLS optimoinnissa saattaa kestää noin tunnin ajan, ennen kuin lämmityaikataulu on päivitetty uuteen. Jos lattia vaatii välitöntä lämmitystä, vaihda laitteen tila manuaaliseksi lämmityksen ajaksi.