Miksi lattiani lämpenee, vaikka lämmitys on laitettu pois päältä sovelluksesta?

Tekijä Themo Support, Muokattu Mon, 04 Oct 2021 klo 03:11 PM tekijä Themo Support

Laitteen ja sovelluksen välillä on aina lyhyt viive, jonka takia sovellus saattaa näyttää vanhetunutta dataa tai Themolla saattaa mennä hetki, että lämmityksen kommennot välittyvät laitteeseen. Jos ongelma jatkuu yli 12 tunnin ajan, ole yhteydessä tukeen.