Miksi Themo lämmittää, kun sähkön hinta on korkea?

Tekijä Themo Support, Muokattu Mon, 04 Oct 2021 klo 02:59 PM tekijä Themo Support

Tähän voi olla monia syitä:

1. Themo on manuaalisessa tilassa, eikä SLS-tilassa.
  2. Themon koneoppimisen kausi on noin viikon mittainen, jonka aikana laite saattaa yli- tai alilämmittää lattiaa tai lämmittää lattiaa ei-toivottuun aikaan.
  3. Lattian lämpötila on ollut alle asetusarvon. Themo on ohjelmoitu aina ylläpitämään lattian asetettua lämpötilan minimiarvoa, myös sähkön hinnasta huolimatta.
  4. Kyseisen lattian parametrit ovat uniikit, joka tekee Themon käyttäytymisen ennustavuudesta vaikeampaa.