Lattian lämpötilan arvo ei ole oikeanlainen. Mitä tämä tarkoittaa ja miten tämän voi korjata?

Tekijä Themo Support, Muokattu Mon, 04 Oct 2021 klo 03:07 PM tekijä Themo Support

Themoa voi käyttää mittaamaan lattian pinnan ja/tai huoneen lämpötilaa. Kun lattian lämpötila-anturi on asennettu, niin sovellus näyttää lattian lämpötilan arvoa.

Lattian lämpötilan mittaaminen voi olla epätarkkaa eri syistä.

Väärä lattia-anturin tyyppi on valittuna:

Laitteen konfiguraation aikana Themo valitsee automaattiseesti sen lattia-anturin tyypin, jonka se tunnistaa parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Joissain tapauksissa tämä valinta ei ole oikea.