Themo on asennettu ja sovellus näyttää, että laitte on offline-tilassa. Mitä tämä tarkoittaa ja mitä tälle voi tehdä?

Tekijä Themo Support, Muokattu Mon, 04 Oct 2021 klo 02:50 PM tekijä Themo Support

Syitä siihen, että sovellus näyttää laitteen olevan offline-tilassa, on monia.

1. Themolla ei ole internet-yhteyttä. Katso ohjeet täältä.

2. Themo ei ole saanut muodostettua yhteyttä SLS-palvelimiin. Katso lisää tietoja täältä.

3. Käynnistä Themo uudelleen (Katso ohjeet täältä). Jos ongelma jatkuu, SLS-palvelimet saattavat olla ylikuormittuneita. Odota 12 tunnin ajan, ja ota yhteyttä jos ongelma jatkuu tämän jälkeen.