Lähettääkö järjestelmä dataa palvelimelle sen ollessa käytössä?

Tekijä Themo Support, Muokattu La, 10 Elo klo 10:17 PM tekijä Themo Support

Lämmityksen ohjaaminen sääennuste ja rakennuksen ominaisuudet huomioon ottaen edellyttää suurta laskentatehoa, joka ylittää tavallisten tietokoneiden ja älypuhelinten tehon. Siksi osa tiedoista siirretään turvallisesti Themo-laitteen ja tehokkaiden Themo-palvelimien välillä, jotka suorittavat nämä laskelmat.

Themo lähettää jatkuvasti lattian lämpötilaa ja virrankulutusta koskevia tietoja palvelimille, kun laite on käytössä (Themo-tilasta riippumatta) 1 minuutin välein. Tietojenvaihto palvelimien kanssa on salattua.