Lähettääkö järjestelmä dataa palvelimelle sen ollessa käytössä?

Tekijä Themo Support, Muokattu Wed, 01 Feb 2023 klo 01:59 PM tekijä Themo Support

Lämmityksen ohjaaminen sen ottaessa huomioonpörssisähkön hinnan, sääennusteet ja lattian parametrit vaatii korkean tason laskentatehoa, joka ylittää tavallisten tietokoneiden ja älypuhelimien laskentakapasiteetin. Tämän vuoksi osa datasta siiretään turvallisesti Themon ja SLS:n tehokkaille palvelimille, jotka suorittavat nämä laskutoimitukset.

Themo lähettää informaatiota lattian lämpötilasta ja virran kulutuksesta palvelimelle sen ollessa käytössä (Themon toimintatilasta riippumatta) 1 minuutin välein. Tiedonsiirto palvelimelle on salattua.