Laite kuluttaa liikaa virtaa!

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Sep 2021 klo 07:47 PM tekijä Themo Support

1. Tarkista etupaneelin pinnit ja käynnistä laite uudelleen kytkemällä virta ON/OFF. DIN-kiskoon asennetun Themon kohdalla, käytä laitteen virtakytkintä alhaalla sähkökaapista.

2. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen, tarkkaile laitteen toimintaa muutaman päivä aikana.

Kuluttaako laite virtaa automaattisen ohjelman mukaisesti? Jos kyllä, niin ongelma on ratkaistu. Jos ei, niin vaihda seinään asennetun Themon takapaneeli tai koko yksikkö, jos kyseessä on DIN-kiskoon asennettu Themo.