Lämpötila-arvo on liian korkea tai matala!

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Sep 2021 klo 07:46 PM tekijä Themo Support

1. Tarkista, että etupaneelin pinnit ja käynnistä laite uudelleen kytkemällä virta ON/OFF. DIN-kiskoon asennetun Themon kohdalla, käytä laitteen virtakytkintä alhaalla sähkökaapista.

2. Tarkista etupaneelin pinnit ja käynnistä laite uudelleen kytkemällä virta ON/OFF. DIN-kiskoon asennetun Themon kohdalla, käytä laitteen virtakytkintä alhaalla sähkökaapista.

3. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen, tarkkaile laitteen toimintaa 30 minuutin ajan. Alkaako lämpötila laskemaan tai nousemaan? Jos kyllä, niin ongelma on ratkaistu. Jos ei, niin olethan yhteydessä tukeen.