Kuinka aktivoin ja asetan jäätymisen eston lämpötilan?

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 20 Oct 2022 klo 03:33 PM tekijä Themo Support

Jäätymisen esto -ominaisuutta voidaan käyttää suojelemaan kotiasi jäätäviltä lämpötiloilta talvisaikaan. Kun jäätymisen esto on aktivoitu, niin Themo ylläpitää minimilämpötilaa sen toimintatilasta huolimattaTämä tarkoittaa siis sitä, että jäätymisen eston minimilämpötila pysyy valittuna silloinkin, kun Themo on OFF-tilassa tai on menettänyt internet-yhteyden Älyohjelma-tilassa.

Aktivoidaksesi ja asettaaksesi jäätymisen eston lämpötilan, avaa Themo mobiilisovelluksesta Huonenäkymä laitteesta, jota haluat säätää, ja valitse sitten Asetukset. Valitse sitten Jäätymisen Esto

Jäätymisen eston lämpötila voidaan asettaa 5-12 celsiusasteen välille. Kun haluamasi lämpötila on valittu, klikkaa Aseta Jäätymisen Esto -painikkeesta.

Voit tarkastaa valitun jäätymisen eston lämpötilan valitun laitteen huonenäkymästä.