Themon toimintatilat

Tekijä Themo Support, Muokattu La, 10 Elo klo 10:16 PM tekijä Themo Support

Themossa on kolme toimintatilaa. Toimintatiloja on mahdollista vaihtaa manuaalisesti laitteessa tai käyttämällä mobiilisovelluksen kautta.

Pois päältä -tilassa

OFF-tilassa termostaatti ylläpitää pakkassuojalämpötilaa, joka on säädettävissä 1 ja 22 asteen välille sovelluksesta. Jos pakkassuojaus on poistettu käytöstä, lämpötilaa ei ylläpidetä. Pois päältä -tila ei edellytä Internet-yhteyttä toimiakseen.

Älykäs aikataulu

Smart Schedule -tilassa, Themo luottaa siihen syötettyyn viikko-ohjelmaan ja käyttää hintaoptimointiominaisuuksia, ja sen käyttö edellyttää Wi-Fi-yhteyttä. Jos Themo on asetettu Smart Schedule -tilaan ja yhteys Wi-Fi-verkkoon katkeaa yli 24 tunniksi, se siirtyy Off-tilaan.

Wi-Fi-verkon tilapäiset, alle 24 tuntia kestävät katkokset eivät kuitenkaan vaikuta älykkään aikataulun toimintaan. Themo jatkaa toimintaansa ohjelmoidun aikataulun ja hintaoptimointiominaisuuksien perusteella, kun Wi-Fi-yhteys palautuu 24 tunnin kuluessa.

Manuaalinen tila

Manuaalisessa tilassa Themo toimii kuin perinteinen termostaatti, joka pitää käyttäjän asettaman lämpötilan vakiona koko päivän ajan. Lämpötilaa voidaan säätää joko suoraan termostaatista tai etänä mobiilisovelluksen kautta.

On tärkeää huomata, että manuaalinen tila ei tarvitse internet-yhteyttä perustoimintojen, kuten asetetun lämpötilan ylläpitämisen, suorittamiseen. Internet-yhteys on kuitenkin välttämätön, jotta termostaatin asetuksia voidaan kauko-ohjata ja säätää sovelluksen kautta.

Katso videolta, miten eri toimintatiloja käytetään seinätermostaatilla: