Kuinka voin hallinoida lämmitystäni Wi-Fi yhteyden katketessa?

Tekijä Themo Support, Muokattu La, 10 Elo klo 10:17 PM tekijä Themo Support

Kun Themo on Smart Schedule -tilassa ja yhteys palvelimeen katkeaa , lämmitys kytkeytyy pois päältä!

Laitteen käyttöä on mahdollista jatkaa manuaalitilassa:

1) Käytä kosketuspainiketta eri toimintatilojen välillä siirtymiseen. Napauta valitaksesi Manuaalinen asetusarvo -tilan lämpötilan ohjaamiseksi laitteesta. Manuaalinen tila näkyy kiinteällä kirkkaalla värillä.

2) Pidä kosketuspainiketta alaspainettuna nostaaksesi lämpötilan asetusarvoa manuaalisessa asetusarvotilassa, mikä näkyy näytössä vaihtuvina väreinä:

3) Vapauta painike valitaksesi haluttu asetusarvo.

Kun poistut manuaalisesta asetusarvotilasta, Themo muistaa viimeksi valitsemasi asetusarvon, ja seuraavan kerran voit aktivoida saman asetusarvon yhdellä napsautuksella.

Miten korjata Wi-Fi-yhteyden ongelma?

Miten laite nollataan ja konfiguroidaan uudella Wi-Fi-yhteydellä?