Kuinka voin hallinoida lämmitystäni Wi-Fi yhteyden katketessa?

Tekijä Themo Support, Muokattu Fri, 01 Oct 2021 klo 03:20 PM tekijä Themo Support

Kun Themo on Älyohjelma-tilassa and yhteys palvelimeen on katkennut, niin lämmitys katkeaa!

Sinun on mahdollista jatkaa laitteen käyttöä manualisessa tilassa:

1) Käytä kosketuspainiketta vaihtaaksesi laitteen tilaa. Paina valitaksesi Manuaalinen Asetusarvo -tila nostaaksesi lämmityksen tasoa. Kun manuaalinen tila on valittuna, laitteessa palaa kirkas yksivärinen valo.

2) Paina painiketta pitkään nostaaksesi lämpötilan asetusarvoa. Manuaalisessa tilassa laite ilmaisee lämmityksen eri asetusarvoja vaihtuvilla väreillä:

3) Vapauta painike valitaksesi haluamasi asetusarvon.

Kun manuaalinen tila kytketään pois Themo muistaa viimeisimmän valitsemasi asetusarvon ja voit seuraavalla kerralla aktivoida saman asetusarvon napinpainauksella.

Kuinka korjaan ongelman Wi-Fi -yhteydessä?

Kuinka palautan laitteen alkutilaan ja konfiguroin laitteen uuteen Wi-Fi yhteyteen?