Hur kan jag ta reda på vilket värmesystem jag har hemma?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 1:54 E.M. efter Themo Support

Themo är konstruerad för att användas med golv- och rumstermostater som drivs av 230V-system.

Elektriska golvvärmetermostater drivs vanligtvis med högspänningsström (220-240V) och kan vara farliga vid demontering.

Om du är osäker på vilken typ av golvvärme du har, rådgör med en fackman.