Themo driftslägen

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:03 E.M. efter Themo Support

Themo har tre driftlägen. Det är möjligt att ändra driftlägena manuellt på enheten eller via mobilappen.

Av-läge

I OFF-läget upprätthåller termostaten en frostskyddstemperatur som kan ställas in mellan 1 och 22 grader från applikationen. Om frostskyddet är avaktiverat upprätthålls ingen temperatur. Off-läget kräver ingen internetanslutning för att fungera.

Smart schema

I Smart Schedule-läge, I Smart Schedule-läget förlitar sig Themo på ett inmatat veckoschema och använder funktioner för prisoptimering, vilket kräver en Wi-Fi-anslutning för drift. Om Themo är inställd på Smart Schedule-läge och förlorar anslutningen till Wi-Fi-nätverket i mer än 24 timmar, kommer den att växla till Off-läge.

Tillfälliga bortkopplingar från Wi-Fi-nätverket, som varar mindre än 24 timmar, kommer dock inte att påverka funktionaliteten hos Smart Schedule. Themo fortsätter att fungera enligt det programmerade schemat och prisoptimeringsfunktionerna när Wi-Fi-anslutningen har återställts inom 24 timmar.

Manuellt läge

I det manuella läget fungerar Themo som en traditionell termostat och håller en konstant temperatur som användaren har ställt in under hela dagen. Temperaturen kan justeras antingen direkt från själva termostaten eller på distans via mobilapplikationen.

Det är viktigt att notera att det manuella läget inte är beroende av en internetanslutning för grundläggande drift, t.ex. för att bibehålla den inställda temperaturen. En internetanslutning är dock nödvändig för fjärrstyrning och justering av termostatinställningarna via applikationen.

I videon kan du se hur du använder olika lägen från en väggtermostat: