Minulla on Themo DIN asennettuna ja sovellus näyttää katkaistun yhteyden. Mitä se tarkoittaa ja mitä voidaan tehdä?

Tekijä Themo Support, Muokattu Ke, 18 Syys klo 4:11 AM tekijä Themo Support

Onko sinulla ongelmia Themo DIN -laitteesi kanssa, kun se näkyy irrotettuna/ei ole verkossa mobiilisovelluksessa? Ongelma voi johtua useista eri tekijöistä.

Jos olet aiemmin liittänyt laitteen ja käyttänyt sitä, on useita muita syitä, miksi sovellus voi nyt näyttää laitteen olevan irrotettuna. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit ratkaista ongelman:

1. Varmista, että Themon sijaintipaikassa on internetyhteys:

• Tarkista, onko muilla samassa paikassa olevilla laitteilla vakaa internetyhteys. Jos näin ei ole, tarkista, että reitittimeen on kytketty virta, ja nollaa reititin. Tämä yleensä ratkaisee väliaikaisen ongelman internet-yhteydessä.
    • Varmista, että Themo on Wi-Fi-verkkosi kantaman sisällä. Parantaaksesi Wi-Fi-verkon kuuluvuutta varmista, että reititin on keskeisellä paikalla, korkealla lattiasta, kaukana seinistä, esteistä ja muusta elektroniikasta. Lue lisää.
  2. Jos internetyhteys toimii, varmista, että laitteessa on virta.

• Kosketa MODE-painiketta tarkistaaksesi, reagoiko laite.

3. Jos laitteessa on virtaa, kokeile käynnistää laite uudelleen katkaisijarasiasta:

• Etsi katkaisijarasia.

• Tunnista Themoa vastaava kytkin ja kytke se pois päältä. Tämä katkaisee tehokkaasti laitteen virransyötön.
    • Odota noin 10 sekuntia ennen kuin kytket sen takaisin päälle.
    • Kytke Themoa vastaava kytkin päälle virran palauttamiseksi.
    • Themo käynnistyy ja yrittää muodostaa uudelleen yhteyden Wi-Fi-verkkoon.
    • After restarting the device it may take Themo a few minutes to connect to our servers

Jos olet parhaillaan määrittämässä laitetta, noudata näitä ohjeita:

Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa heti tai jos yhteyttä ei ole, voit aina ohjata lämmitystä manuaalisesti laitteillasi.

Jos ongelma ei poistu näiden ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa support@themo.io.

Lisätietoja: