Kuinka vaihdan valoasetuksia?

Tekijä Themo Support, Muokattu Wed, 01 Feb 2023 klo 01:45 PM tekijä Themo Support

Voit muuttaa Themon valoasetuksia mobiilisovelluksen kautta.

Voit muokata sovelluksesta LED valo-ohjelmaa älyohjelmalle tai halutessasi voit säätää valon pois päältä kaikkien tilojen osalta (OFF, älyohjelma ja käsikäyttö).

Muuttaaksesi valoasetuksia, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Themo -mobiilisovellus

2. Valitse huone, jonka asetuksia haluat muuttaa.

3. Huonenäkymässä, valitse asetukset klikkaamalla hammasrattaan kuvaketta oikeasta yläkulmasta.

4. Valitse Valo- ja väriskeema.

5. Valitse värivaihtoehdot sähkön hinnalle, kun laite on Älyohjelma-tilassa. Värivalinta kuvastaa sähkön spot-hintaa seuraavan 3 tunnin ajalle. Oletuksena sininen väri merkitsee matalaa sähkön hintaa ja vastaavasti valo on punertavan purppura, kun sähkön hinta on korkea.

Huom! Kun poistat valot käytöstä, niin valot ovat kiinni myös laitteen ollessa manuaalitilassa.