Kuinka poistaa Themo-tilisi

Tekijä Themo Support, Muokattu La, 10 Elo klo 10:17 PM tekijä Themo Support

Ymmärrämme, että yksityisyytesi ja tietojesi hallinta on tärkeää. Jos haluat poistaa Themo-tilisi, noudata alla olevia ohjeita. Huomaa, että poistamalla tilisi tietyntyyppiset tiedot poistetaan pysyvästi, kun taas toiset tiedot voidaan säilyttää tietyn ajan.

SISÄLLYSLUETTELO

Vaiheet Themo-tilisi poistamiseksi

Vaihe 1: Avaa sovellus ja siirry Profiiliasetuksiin > Oma tili

• Tarkista, että olet kirjautunut sisään oikealla tilillä ja että tiedot ovat oikein.

Vaihe 2: Poista tili

• Valitse Poista tili -vaihtoehto
  • Vahvista tilin poistaminen

Sinut kirjaudutaan automaattisesti ulos, kun tilisi on poistettu!

Poistettujen tietojen tyypit

Kun Themo-tilisi poistetaan, seuraavantyyppiset tiedot poistetaan yleensä pysyvästi:

• Henkilökohtaiset tiedot: Nimi, sähköpostiosoite ja muut henkilökohtaiset tiedot, jotka annoit tilin perustamisen yhteydessä.
  • Käyttötiedot: Tietoja vuorovaikutuksestasi sovelluksessa, luomistasi laitteista ja kaikista tällaisista laitteista kerätyistä mittaustiedoista.

Säilytettävät tietotyypit ja säilytysaika

Joitakin tietoja voidaan säilyttää tietyn ajan oikeudellisista tai toiminnallisista syistä:

• Anonyymit käyttötiedot:

• Yhteenlaskettuja ja anonymisoituja tietoja voidaan säilyttää analyysitarkoituksiin, mutta niitä ei yhdistetä henkilötietoihisi.
    • Säilytysaika: 90 päivää.
  • Varmuuskopiot:

• Tietojesi varmuuskopioita voidaan säilyttää rajoitetun ajan palvelun eheyden varmistamiseksi.
    • Säilytysaika: 30 päivää.

Tarvitsetko lisäapua?

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä tilin poistoprosessista, ota yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa support@themo.io.

Kiitos, että olet osa Themo-yhteisöä!