Kuinka luon oman väriskeeman?

Tekijä Themo Support, Muokattu Wed, 01 Feb 2023 klo 03:32 PM tekijä Themo Support

Sähkön hintanäkymään on mahdollista luoda omia mukautettuja väriskeemoja, kun kirjaudut Themo-tilillesi verkkoselaimella osoitteesta app.themo.io

Valitse verkkosovelluksen hallintapaneelista sen laitteen väripaletin kuvake, jonka värejä haluat vaihtaa.

Palettityökalun avulla on mahdollista määrittää omat värit sekä alimmalle että korkeimmalle sähkön hinnalle. Molemmille väreille on mahdollista lisätä RGB-arvo.

Voit tutustua eri värivaihtoehtoihin. Värin asettaminen mustaksi sammuttaa valot.

Tallenna valinta napsauttamalla Savev-painiketta.

Huomautus! Uuden väriteeman voimaantulo voi kestää jopa tunnin.