Kuinka poistan laitteen?

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 13 Oct 2022 klo 03:07 PM tekijä Themo Support

Kun laite ei ole enää käytössä tai haluat tehdä käyttöönoton uudelle laittelle jo olemassaolevalla laitenimellä, niin voit poistaa laitteen mobiilisovelluksen asetusten kautta.

Poistaaksesi laitteen, valitse laite aloitusnäkymästä ja klikkaa hammasrattaan kuvaa oikeasta yläkulmasta

Valitse sitten Configure Device ja seuraavaksi valitse Delete Device

Vahvistaaksesi laitteen poistamisen, tulee pyydettäessä laitteen nimi syöttää kenttään täsmälleen samalla tavalla kuin otsikossa.

Huom! Kaikki laitteen tiedot poistuvat prosessissa, eivätkä tiedot ole saatavilla vaikka Themo uudelleenkonfiguroitaisiin.

Paina lopuksi Delete device painiketta suorittaaksesi toiminnon loppuun.