Jag tror att den verkliga strömförbrukningen är högre / lägre än Themo visar, vad kan jag göra?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

Themo har inbyggda funktioner för att mäta effektnivån på din golvvärme. Den interna mätningen har en felmarginal på 10%. Vid mycket låga effektnivåer kan det vara omöjligt för Themo att läsa av det korrekta värdet. I så fall måste effektnivån uppdateras manuellt.

Manuell justering av effektnivån

Här följer en steg-för-steg-guide

Steg 1: Öppna inställningen för värmeeffekt

• Öppna appen och navigera till Enhet > Inställningar > Konfigurera enhetVärmeutgång

Steg 2: Ange önskat effektutgångsvärde

• Lägsta utgångsvärde är 100W
  • Det maximala utgångsvärdet är 3599W
  • Det maximala utgångsvärdet för äldre firmware är 2999W (begränsas av applikationen)
  • Klicka på Spara

Viktigt att tänka på! Om du ändrar värmeeffektvärdet återställs termostatens inlärningsprocess och det kan ta några dagar att anpassa sig till de nya inställningarna.

Ny mätning av effektuttag

Det är möjligt att mäta om uteffekten när som helst. Till exempel om enheten installeras på en ny plats. När du trycker på Remeasure power output kommer det nyligen uppmätta värdet att skriva över det inmatade värdet.