Kuinka aloitan Themon käytön? - Suomi

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 31 Jan 2023 klo 11:26 PM tekijä Themo Support

Kun Themo on asennettu, lattialämmitystä on helppo ohjata sekä sovelluksen kautta, että suoraan laitteestasi.

Themo-sovelluksen käytön aloittaminen

Themo-sovelluksen avulla voit ohjata lämmitystäsi mistä ja milloin tahansa.

Sovelluksen hallintapaneeli tarjoaa nopean yleiskatsauksen kaikista laitteistasi ja niiden tilasta. Voit helposti säätää erilaisia asetuksia jokaiselle yksittäiselle laitteelle.

Tämä näkymä näyttää kaikkien huoneidesi mitatun lattialämpötilan, ja missä tilassa tai aikataulussa ne toimivat. Se näyttää myös
sen hetkisen sähkön hinnan alueellasi.

Lisää uusi laite -kuvakkeella voit lisätä sovellukseen uuden Themo-laitteen. Suorita konfigurointi noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Lisätietoa löydät alla olevasta linkistä:

Napauttamalla mitä tahansa huonekuvaketta pääset kyseiseen huonenäyttöön. Täältä saat lisätietoja huoneen lämpötiloista ja voit muuttaa huoneen eri asetuksia.

Älyohjelman (SLS) avulla voit määrittää henkilökohtaisen lämmitysaikataulun jokaiselle huoneelle erikseen.

Lämmitysaikatauluun voidaan asettaa tunneittain minimilämpötilat viikon jokaiselle päivälle. Lämmityksen ajoitus ja hinnan optimointi perustuu koneälyyn, joka oppii huoneparametrit (lattian lämmönvaraavuus ja huoneen eristävyys mukaan lukien) sekä ulkolämpötilojen vaikutuksen lämmitystarpeeseen. Voit asettaa Themon säätämään joko lattian lämpötilaa (Themo) tai huonelämpötilaa (Combisensor/ThemoAir). Mikäli lattia-anturia ei ole kytketty, Themo ohjaa huoneilman lämpötilaa (esim. kattolämmittimet).
Jos käytät Themoa huoneilman lämpötilan säätämiseen, varmistathan, että asetat sovelluksesta kelvollisen turvalämpötilan välttääksesi lattiasi ylikuumenemisen!

Vaikka olisitkin asettanut Themolle lämmitysaikataulun, voit tehdä tilapäisiä lämpötilamuutoksia milloin tahansa joko sovelluksen kautta tai itse laitteesta.

Päävalikon Asetukset-osio auttaa sinua hallitsemaan huone- ja laiteasetuksiasi.

Tässä osiossa voit:

• Konfiguroida laitteesi
  • Asettaa valot ja väriteemat
  • Asettaa lattian lämpötilan turvarajan
  • Lukita tai avata laitteen hipaisukytkimen (lapsilukko)
  • Asettaa jäätymisenestolämpötilan

Siirry Lisätietoa Themosta-osioon lukeaksesi lisää Themo-applikaatiosta.

Ohjaa Themoa manuaalisesti suoraan laitteesta tai älypuhelimellasi.

Voit asettaa Themon ylläpitämään manuaalisesti asetettua lämpötilapyyntiä tai sammuttaa lämmityksen nopeasti sovelluksesta tai suoraan laitteestasi.

Lue lisää Themon eri toimintatiloista sekä siitä, milloin ja miten niitä käytetään täältä: Themon toimintatilat