Mitä teen, kun Themo Wi-Fi ei löydy kännykkäni WiFi-asetuksista?

Tekijä Themo Support, Muokattu Ke, 1 Helmi, 2023 klo 2:45 PM tekijä Themo Support

Themon tulee olla konfigurointitilassa, jotta Wi-Fi yhteyden voi muodostaa.

Laittaaksesi Themon konfigurointitilaan, sinun tulee suorittaa tehdasasetusten palautus, joka pyyhkii laitteen muistista aiemmat Wi-Fi -asetukset:

1. Laita Themo OFF -tilaan painamalla etupaneelia, kunnes valot ovat sammuneet.
  2. Laitteen ollessa OFF -tilassa, pidä painiketta painettuna 15 sekunnin ajan kunnes valo muuttuu sinisestä punaiseksi.

Kun Themo on konfiguraatiotilassa, laitteen LED-ympyrä alkaa välkyttää valkoista ja punaista valoa.

Jos Themo on konfiguraatiotilassa, etkä löydä Themo Wi-Fi -yhteyttä, varmista että käytät laitetta joka kykenee tunnistamaan Wi-Fi-verkkoja (esim. älypuhelin, tabletti tai kannettava tietokone). Kytke sitten Wi-Fi pois päältä ja takaisin päälle päivittääksesi saatavilla olevien verkkojen listan.

Jos Wi-Fi-yhteys ei ole saatavilla näidenkään toimenpiteiden jälkeen, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen support@themo.io