LED-ringen på Themo blinkar VITT, vad betyder det?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

När Themo har förlorat anslutningen till Wi-Fi-routern blinkar LED-ringen VIT (vissa versioner blinkar RÖD).

Försök med följande för att åtgärda anslutningsproblemet:

1) Kontrollera att det finns en internetanslutning där Themo är ansluten.

2) Stäng av Themo från strömbrytaren

3) Starta om din Wi-Fi-router

4) Slå på Themo från effektbrytarboxen

Om problemet kvarstår, kontakta vår support via e-post support@themo.io

LED-ringen på Themo visar WHITE hela tiden, vad betyder det?