Hur kan jag styra mitt värmesystem när Wi-Fi-anslutningen är bruten?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

När Themo är i Smart Schedule-läge och anslutningen till servern bryts så stängs värmen av !

Det är möjligt att fortsätta använda enheten i manuellt läge:

1) Använd pekknappen för att växla mellan olika driftlägen. Tryck för att välja manuellt börvärdesläge för att styra temperaturen från enheten. Manuellt läge indikeras med en fast ljus färg.

2) Håll pekknappen intryckt för att höja temperaturbörvärdet för  i manuellt börvärdesläge, vilket indikeras av att färgerna ändras på displayen:

3) Släpp knappen för att välja önskat börvärde.

När du lämnar det manuella börvärdesläget kommer Themo ihåg ditt senast valda börvärde och nästa gång kan du aktivera samma börvärde med ett klick.

Hur löser jag problemet med min Wi-Fi-anslutning?

Hur återställer och konfigurerar jag enheten med en ny Wi-Fi-anslutning?