Themon lämpötilamittaus ei ole aivan oikein, mitä se tarkoittaa ja miten tämä voidaan muuttaa?

Tekijä Themo Support, Muokattu La, 10 Elo klo 10:17 PM tekijä Themo Support

Themoa voidaan käyttää lattian ja/tai huoneen lämpötilan mittaamiseen. Kun lattian lämpötila-anturi on asennettu, lattian lämpötila näytetään sovelluksessa.

Lämpötilan mittaus voi olla epätarkka eri syistä.

Väärä lattia-anturin tyyppi on valittu.

Määritysprosessin aikana Themo valitsee automaattisesti lattialämpötila-anturin, jonka se katsoo sopivan parhaiten. Joskus tämä valinta ei välttämättä ole tarkka.