Kuinka asetan lämpötilan enimmäisrajan?

Tekijä Themo Support, Muokattu Wed, 01 Feb 2023 klo 01:38 PM tekijä Themo Support

On tärkeää asettaa huonekohtainen lämpötilan enimmäisraja pian Themon käyttöönoton jälkeen.

Uutta laitetta konfiguroitaessa järjestelmä säätää oletuksena lattian lämpötilan enimmäisrajan 30 celsiusasteeseen. Voit muuttaa tätä lämpötilaa lattiasi mukaan.

Tarkista aina valmistajalta suositeltu lattian lämpötilan enimmäisraja.

Muutaaksesi oletusarvoa, mene Huonenäkymään ja valitse Asetukset. Asetuksista valitse Lämpötilan enimmäisraja

Käytä lämpötilan valitsinta vaihtaaksesi lämpötilan enimmäisrajan. Paina lämpötilan kohdalta valitaksesi uuden arvon ja vahvista valinta Muuta rajaa -painikkeella.

Otathan huomioon, että lämpötilan enimmäisraja -asetus pätee vain älyohjelma -tilassa (SLS). Asetus ohittuu, kun Manual -tila on aktivoitu.

Älykäs ohjelma (SLS) -tilassa Themo saattaa lämmittää lattiaa etukäteen ennen korkeaa sähkön hinnan aikajaksoa säästääkseen lämmityskuluissa. Esilämmityksessä ei koskaan ylitetä asetettua lämpötilan enimmäisrajaa.

Mitä korkeampi asetettu lämpötilan enimmäisraja on, sitä suurempia säästöjä on mahdollista saavuttaa älykkäällä lämmityksen optimoinnilla. Otathan kaikissa tapauksissa kuitenkin huomioon lattiatyypin sekä asukkaat.

Lisää tietoa optimointiteknologiasta: