Kuinka yhdistää Themo Wi-Fi-verkkoosi verkkoselaimella?

Tekijä Themo Support, Muokattu Wed, 01 Feb 2023 klo 03:23 PM tekijä Themo Support

Konfigurointi on mahdollista suorittaa Themo-verkkosovelluksen kautta kannettavalla tietokoneella tai matkapuhelimella. Tästä voi olla hyötyä, kun konfigurointi epäonnistuu mobiilisovelluksen kautta.

Käytä tätä menetelmää siirtymällä osoitteeseen app.themo.io selaimellasi (esim. Chrome) ja kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Huomautus! Varmista, että sinulla on kotisi WiFi-nimi ja salasana käsillä ennen kuin jatkat.

1. Varmista, että Themo on konfiguraatiotilassa. Tämä tarkoittaa, että Themo lähettää Wi-Fi-verkkoaan (esim. "Themo-xxxxxx") ja sallii uudet yhteydet.

2. Valitse Device info -sivu oikeasta ylävalikosta tai napsautaInfo Icon -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

3. Aloita laitteen konfigurointi valitsemalla sivun yläreunasta Setup-painike.

4. Seuraa näytön ohjeita. Kun muodostat yhteyden kannettavaan tietokoneeseen, käytä kannettavan Wi-Fi-yhteyttä muodostaaksesi yhteyden Themo Wi-Fi-verkkoon nimeltä "Themo-xxxxxx".

5. Harmaa Wi-Fi-kuvake muuttuu vihreäksi, kun olet yhdistänyt laitteesi Themon omaan "paikalliseen" Wi-Fi-verkkoon (esim. "Themo-xxxxxx"). Tämän jälkeen voit syöttää oman Wifi-verkkosi salasanan Themolle.