Kuinka vaihdan valoasetuksia?

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 13 Oct 2022 klo 03:24 PM tekijä Themo Support

Voit muuttaa Themon valoasetuksia mobiilisovelluksen kautta.

Voit muokata sovelluksesta LED valo-ohjelmaa älyohjelmalle tai halutessasi voit säätää valon pois päältä kaikkien tilojen osalta (OFF, älyohjelma ja käsikäyttö).

Muutaksesi valoasetuksia, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Themo -mobiilisovellus

2. Valitse huone, jonka asetuksia haluat muuttaa.

3. Huonenäkymässä, valitse asetukset klikkaamalla hammasrattaan kuvaketta oikeasta yläkulmasta.

4. Valitse Valo- ja väriskeema

5. Valitse värivaihtoehdot sähkön hinnalle, kun laite on Älyohjelma-tilassa. Värivalinta Select colours for the electricity price view when Smart Schedule is active. Värivalinta merkitsee sähkön spot-hintaa. Oletuksena, sininen väri merkitsee matalaa sähkönhintaa ja vastaavasti valo on punertavan purppura, kun sähkön hinta on korkea seuraavien kolmen tunnin aikana.

Huom! Kun poistat valot käytöstä, niin valot ovat kiinni myös laitteen ollessa käsikäyttötilassa.