Hur ändrar man typ av golvtemperaturgivare?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:03 E.M. efter Themo Support

Themo stöder olika golvtemperaturgivare som finns på marknaden. För att visa korrekta temperaturvärden måste rätt givartyp väljas. Themo väljer automatiskt ett sensorvärde som antas vara korrekt under konfigurationsprocessen, men det är möjligt att justera detta vid behov.

Obs!  Om du väljer fel typ av temperatursensor kan golvet bli överhettat.

Öppna Themo-mobilappen på din mobila enhet.

1. Från Dashboard väljer du den enhet som du vill ändra sensortyp för.

2. Klicka på ikonen Inställningar i det övre högra hörnet för att öppna inställningarna.

3. Klicka på Configure device och välj Floor Sensor Type.  Välj rätt värde och tryck på Save.

Observera!  Om du ändrar värdet för temperaturgivaren återställs termostatens inlärningsprocess och det kan ta några dagar för den att anpassa sig till de nya inställningarna.