Kuinka vaihdan lattian lämpötila-anturin tyyppiä?

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 16 Feb 2023 klo 05:19 PM tekijä Themo Support

Themo tukee erilaisia markkinoilla saatavilla olevia lattia-antureita. Jotta järjetelmä näyttää totuudenmukaista lämpötilaa, niin oikean lattia-anturin tyypin tulee olla valittuna. Themo valitsee mielestään oikean anturityypin konfiguraatiovaiheessa, mutta tätä asetusta voi muuttaa tarvittaessa.

Huom! Väärän anturityypin valitseminen voi aiheuttaa lattian ylikuumenemisen!

Lattia-anturityypin vaihtamiseen on kaksi vaihtoehtoa: joko mobiiliapplikaatio tai webapp.

Lattia-anturityypin vaihto Themo mobiiliappin kautta

Avaa Themo app mobiililaitteellasi.

1. Valitse sovelluksen etusivulta laite, jonka anturin tyyppiä haluat muuttaa.

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää hammaspyöräkuvaketta avataksesi asetukset.

3. Valitse Konfiguroi laite -> Lattiasensorin tyyppi -> Valitse oikea arvo ja napsauta ''Muuta sensoriarvoa''.

Huom! Sensoriarvon muuttaminen resetoi tekoälyn ja varaavuustietojen uudelleen opettelu kestää arviolta muutaman vuorokauden.

Lattia-anturityypin vaihto Themo Webappin kautta

Vaihtaaksesi lattia-anturin tyypin Themo webappin kautta, mene osoitteeseen app.themo.io selaimellasi (esim. Chrome) ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi.

1. Valitse Device Info -sivu oikeanpuoleisesta valikosta tai klikkaa Info Icon -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

2. Vieritä alas Device system info -kohtaan.

3.Valitse Switch Sensor ja valitse oikea anturityyppi valikosta.

Jos käytit asennuksessa Themon omaa anturia (myydään erikseen), niin valitse anturityypiksi 10 kOhm alas avautuvasta valikosta (oletus). Saadaksesi tietoa eri antruityypeistä tutustu valmistajan tietoihin

Muutokset lämpötila-arvoissa näkyy muutaman minuutin sisällä.