Kuinka vaihdan lattian lämpötila-anturin tyyppiä?

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 13 Oct 2022 klo 05:31 PM tekijä Themo Support

Themo tukee erilaisia markkinoilla saatavilla olevia lattia-antureita. Jotta järjetelmä näyttää totuudenmukaista lämpötilaa, niin oikean lattia-anturin tyypin tulee olla valittuna. Themo valitsee oikean anturityypin konfiguraatiovaiheessa, mutta tätä asetusta voi muuttaa tarvittaessa.

Huom! Väärän anturityypin valitseminen voi aiheuttaa lattian ylikuumenemisen!

Vaihtaaksesi lattia-anturin tyyppi, mene osoitteeseen app.themo.io selaimellasi (esim. Chrome) ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi.

1. Valitse Device Info -sivu oikeanpuoleisesta valikosta tai klikkaa Info Icon -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

2. Vieritä alas Device system info -kohtaan.

3.Valitse Switch Sensor ja valitse oikea anturityyppi valikosta

Jos käytit asennuksessa Themon tuotepaketin mukana tullutta anturia, niin valitse anturityypiksi 10 kOhm alas avautuvasta valikosta (oletus). Saadaksesi tietoa eri antruityypeistä tutustu valmistajan tietoihin

Muutokset lämpötila-arvoissa näkyy muutaman minuutin sisällä.