Hur tar jag bort din enhet?

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

När enheten inte längre används kan den tas bort från appen.

1. Om du vill ta bort enheten navigerar du från appen genom att välja Device > Settings > Configure Device > Delete Device
  2. För att bekräfta borttagningen av enheten, skriv in enhetsnamnet exakt som det visas i rubriken.
  3. För att slutföra åtgärden klickar du på knappen Ta bort enhet  när den är tillgänglig.

Försiktighet! Alla dina data för den här enheten raderas och kommer inte att vara tillgängliga även om enheten konfigureras igen