Enheten har problem med att ansluta till internet!

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

1. Kontrollera att Themo har ström och fungerar genom att vidröra frontpanelen.

2. Starta om Wi-Fi-routern.

3. Starta om Themo själv. Återställer det anslutningen? Om detta inte hjälper, byt ut frontpanelen på den väggmonterade Themo eller hela enheten på den DIN-monterade Themo (om möjligt). Om detta inte hjälper kan du kontakta vår support på support@themo.io